Musikerstolar

Musica Pro i Vitsippehagen

BISON erbjuder stolar för musiker i varje given situation. Alltifrån sittriktiga orkesterstolar till högstolar för dirigent och slagverk samt pianopallar, körstolar och även publikstolar.

Vår styrka är att vi har stolar som håller, genomtänkt konstruktion i kraftigt utförande.

I vår produktutveckling är ergonomi en viktig faktor, varför inställningsmöjligheter för lutning och ryggstöd finns på många av våra stolar. Vi erbjuder också en balansstol som aktivt tränar buk- och ryggmuskulatur. När vi arbetar med ergonomi har vi dock inte enbart musiker i åtanke utan även vaktmästare, inspecienter och roddare som bär, transporterar och förvarar musikinredning och orkesterstolar. Därför är våra stolar staplingsbara och vi erbjuder gott om transporthjälpmedel.

För att möta våra kunders olika behov har vi också tillbehör, som skrivskiva, pärmfack och stolskoppling. Våra stolar har en väl utprovad stoppning, vilket gör dem behagliga att sitta på även under långa övningssessioner. Vårt tyg är som standard Bogesund Mega, svart, i 200 000 Martindale. Annan lackkulör eller textil är inga problem, vi tillverkar efter kundens önskemål.