Om BISON

Notställ i vitsippehagenBISON är ett spetsföretag inom musikinredning. Hos oss finner du notställ, musikerstolar, scener och körtrappor och tillbehör för proffs såväl som amatör. Tillsammans med högkvalitativa produkter bjuder vi på god service och generösa garantier.

Med välfyllt lager tillhandahåller vi som regel våra produkter omgående.

BISON bygger på ömsesidiga relationer och har ständigt utvecklats tack vare stora som små kunder och fantastiska underleverantörer. Från start har en av våra viktigaste principer varit att lyssna på kunden och tillsammans försöka hitta lösningar som kan fungera både för den aktuella kunden men också för andra.

bison personalBeläget djupt inne i de värmländska skogarna – Högelian med ca 20 invånare – har vi under 30 år byggt upp ett stabilt och på vissa sätt speciellt företag, som vi är enormt stolta över.

Bland våra kunder finns allt från privatpersoner, musikskolor, kyrkor, till stora konsert- och operahus världen över. Se gärna vår sida om referenser, eller läs vidare om BISONs historia. Vill du veta mer om oss som jobbar på BISON så ta en titt på kontakt-sidan.