SPECIAL-
ANPASSNING

Varje kund är unik för oss. Detta innebär också att vi förstår att du kan behöva unika anpassningar av din BISON-produkt. Vi tillverkar många av våra produkter ”in-house” vilket innebär att vi påverkar hela tillverkningsprocessen. Behöver du andra mått på er scen, eller vill du anpassa benlängden på stolarna för barnverksamhet? Kanske vill du ha andra färger på tyget? Vi arbetar sida vid sida med dig för att skapa dina skräddarsydda produkter inom sceninredning som motsvarar dina specifika önskemål.

HUR VI GÖR

Vid vissa specialanpassningar kan vi behöva komma ut på plats för att se vilka behov som finns och tillsammans med er arbetar vi fram ett förslag. Många av våra kyrkor i Sverige och utomlands har stora behov av att ha specialanpassade scener eller körgradänger då deras byggnader inte är anpassade efter dagens bruk vilket vi alltid löser.

Tidigare
Specialanpassningar

Vi har exempelvis arbetat fram specialanpassade notställsvagnar, notställshyllor och stolsvagnar till Stockholms konserthus då de har väldigt små förvaringsutrymmen att röra sig i. Här handlar det om att spara centimetrar för att arbetsmiljön ska bli dräglig.

Till Den Norske Opera byggde vi specialanpassade notställsvagnar för ett specifikt ändamål. I flertalet kyrkor har vi anpassat körgradänger och scener till altartrappor, eller andra föremål som inte är flyttbara, i en kyrka som kanske också är K-märkt.

Västerås Domkyrka har en stor gradäng anpassad efter altartrappan, likaså Högalidskyrkan på Söder med flera.

Vi har också anpassat tjockleken på sitsars stoppning för vissa stolsmodeller, enligt kundens speciella önskemål, där vi tillsammans har testat ut olika tjocklekar och densitet för kundens mest optimala produktupplevelse.